Wie zijn wij?

Confideo Immo is het vastgoedkantoor op het Vrijthof te Tongeren. Het kantoor werd opgericht in 1949 en speelt dus al meer dan 70 jaar een succesvolle rol in de vastgoeddromen van de Tongerse bevolking.

Decennialang hebben wij discreet maar professioneel gewerkt aan onze sterke reputatie, waarbij we klantgerichtheid, betrouwbaarheid en kwaliteit steeds hoog in het vaandel hebben gedragen.

Vandaag maakt Confideo Immo deel uit van de Confideo Group, een onafhankelijke en dynamische dienstengroep die zowel particuliere als professionele klanten oplossingen op maat biedt op het vlak van vastgoed, bankieren en verzekeren.

Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het pand dat het best aan uw verwachtingen voldoet. Een nieuwe woning kopen? Een appartement huren? Een geschikte locatie voor uw handelsactiviteiten vinden? U kan steeds rekenen op de professionele begeleiding van onze medewerkers.

Bekijk alvast ons uitgebreid aanbod op deze site, maar neem zeker ook contact op met ons. Onze portefeuille wijzigt immers elke dag. Misschien is het pand van uw dromen net vandaag in ons kantoor aangeboden!